Producent obiektów zabaw
Dajemy dzieciom radość!

Polityka prywatności

Zgodnie z art. 13 ust. 1 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, iż:
  1. administratorem Pani/Pana danych osobowych jest JUNIOR z siedzibą w 42-263 Wrzosowa k/Częstochowy, ul. Wesoła 5
     
  2. inspektor ochrony danych nie został wyznaczony
     
  3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji umów  kupna/sprzedaży na podstawie art. 6 pkt.1 b RODO.
     
  4. odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą Biuro Rachunkowe
     
  5. Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej
     
  6. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat od ostatniej transakcji kupna/sprzedaży.
     
  7. posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
     
  8. ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do GIODO, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;
     
  9. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne, a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości realizacji umowy.
     
  10. Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania.
×
promocja